MHP’li Bodrum Belediye Başkan Adayı ve Konacık Belediye Başkanı Mehmet Tosun, İslamhaneleri Köyü’ne giderek esnafı ziyaret etti. Mehmet Tosun, seçimlerden önceki ziyaretlerin seçimlerden sonra da devam edeceğini açıkladı.
MHP’li Bodrum Belediye Başkan Adayı Mehmet Tosun, ekibiyle birlikte İslamhaneleri Köyü’nde köy kahvehanesinde halkla biraraya geldi. Seçim öncesinde yaptığı ziyaretleri seçimlerden sonra da tekrarlayacağının altını çizen Başkan Mehmet Tosun, 2004 yılından bu yana Bodrum Yarımadası'nın tüm problemleriyle ilgilendiğini söyleyerek, “Nasıl seçim dönemlerinde yanınıza gelip gidiyorsak, geçim dönemlerinde de, seçimden sonra da birlik ve beraberlik içinde olacağız” dedi.
Tosun, belediyecilik tecrübesinin bitirdiği üniversiteden ve yaptığı yüksek lisans eğitiminden de önemli olduğunun altını çizerek, “Bodrum Yarımadası'nın birçok sektöründe hizmet veriyorsunuz. Ben çalışan kesimlerin yaşadığı yerde belediyeciliği tecrübe etmiş, o insanlara sahip çıkmış, yediden yetmişe onları kucaklamış, 10 yıl boyunca hizmet etmiş bir belediye başkanıyım. İnancımızda ayrımcılık yok; değer var, sevgi var, hoşgörü var ve gece gündüz sizler için çalışmak var” dedi.
Başkan Tosun, Konacık'ta atık su arıtma tesisi, el sanatları merkezi, modern pazaryeri ve modern aile sağlığı merkezi gibi projeleri uyguladıklarını söyledi. Belediye yönetimlerinin tesadüflere bırakılayacağını dile getiren Tosun, “Ben 15 yıllık mühendislik birikimimin üzerine 10 yıllık belediye başkanlığı deneyimimi eklemek suretiyle Bodrum'a hizmet etmeye hazırlanıyorum. Sizlerle birlikte Bodrum'u yöneteceğiz. Biz Konacık'ta bunu başardık, belediyeyi insanların evlerine taşıdık” dedi. Projeleri hakkında bilgi veren Tosun, Konacık'ta daha modern, kullanışlı ve elektriğini kendisi üreten bir küçük sanayi sitesi inşa edeceklerini açıkladı.
Nilüfer KANDIRMIŞ / BODRUM, ()
FOTOĞRAF