KARŞIYAKA Belediye Konservatuarı Türk Sanat Müziği Korosu, bir hafta içinde ikinci konserle müzikseverlerin karşısına çıktı. Çarşı Sanat Merkezi’nde sahne alan koro, özenle seçilmiş repertuarında konseri izlemeye gelenleri adeta mest etti.
Türk Sanat Müziği korosu, beş gün önce Bostanlı Suat Taşer Tiyatro Sahnesi’nde 1000 kişiye konser verdi. Yeni Yıl Konseri’nin yoğun ilgi görmesiyle birlikte ikinci konser de programa alındı. Belediye Başkanı Cevat Durak tarafından geçen yıl hizmete açılan Çarşı Sanat Merkezi’nde gerçekleşen ikinci konserde de salon yine Türk sanat müziği sevenlerle dolup taştı.
Şef Mihriban Sayın yönetimindeki Koro, birbirinden güzel şarkıları sanatseverlerle birlikte seslendirdi. Gecede solo olarak sahne alan Gamze Albas, Hicaz makamdaki “Nasıl Geçti Habersiz', “Bir Kere Sevdim Diye Bin Pişman Etme' şarkılarını seslendirirken, Kenan Topsakal’da hüzzam makamında “Bu Ne Sevgi Ahh Bu Ne Izdırap', “İndim Havuz Başına' şarkılarını söyledi. Büyük beğeni toplayan konsere katılanlar alkışlarla sanatçılara destek olup, şarkılara eşlik ederek, güzel bir gece geçirmenin mutluluğunu yaşadı.
FOTOĞRAF