AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, Aliağa’daki İzmir Demir Çelik tesislerini ziyaret etti.
AK Parti Aliağa İlçe Başkanı Yaşar Akbulut, AK Parti Aliağa Belediye Başkan Adayı İbrahim Etem Yorulmaz’ın da katıldığı ziyarette, İzmir Demir Çelik Sanayi A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Halil Şahin ev sahipliği yaptı. Yaklaşık bir saat Halil Şahin ve diğer fabrika yöneticileri ile basına kapalı bir toplantı yapan Yıldırım, daha sonra demir çelik fabrikasını ve İzmir Demir Çelik’in kurmakta olduğu kömüre dayalı termik santralinin inşaatını gezdi.
İzmir Demir Çelik Sanayi A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Halil Şahin’in, “Ak Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, bakanlık yaptığı dönemde, ülkede birçok önemli projeleri gerçekleştirerek önemli adımlar attı. İnşallah Büyükşehir Belediye başkanlığı yarışında birinci gelerek İzmir’imize de güzel projeler gerçekleştirecek” dedi.
Binali Yıldırım ise basın mensuplarına herhangi bir açıklama yapmadan seçim çalışmalarını sürdürmek üzere Aliağa’dan Foça ilçesine geçti.
Şahap AVCI / ALİAĞA, ()
FOTOĞRAF