AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, İzmir’in Buca İlçesi’ndeki seçim çalışmaları kapsamında ziyaret ettiği duraktaki bir taksi ile telefon açan müşterinin bildirdiği adrese gitti.
Buca’da dün (cumartesi) gün boyu vatandaşlarla biraraya gelen Binali Yıldırım, gece saatlerinde ekibiyle birlikte ilçeden ayrılırken aniden bir taksi durağının önünde durdu. Yıldırım çevredekilerin ve taksi şoförlerinin şaşkın bakışları arasında AK Parti Buca Belediye Başkan Adayı Cemil Şeboy’la birlikte aracından inerek taksi durağına yöneldi. Beklenmedik misafiri karşılarında gören taksiciler şaşırıp, ziyaretten memnuniyet duyduklarını ifade etti. Taksicilerle sohbet eden Yıldırım, gelen bir telefona da yanıt vererek, taksi isteğini not aldı. “Kısa sürede taksi yanınızda olacak” diyen Yıldırım, kendisinin AK Parti İzmir Büyükşehir Adayı olduğunu da sözlerine ekledi. “Müşteriye ben gideyim” diyen Yıldırım, direksiyona geçerek, Cemil Şeboy ile birlikte adrese gitti. Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme eski Bakanı, İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım’ı karşılarında gören iki üniversite öğrencisi, “Telefondakinin siz olduğuna inanmamıştık. Gerçekten sizmişsiniz. Biz şu an çok şaşırdık” diyerek teşekkür etti.
Binali Yıldırım’ın taksinin direksiyonundan indiğini gören bazı vatandaşlar da şaşkınlıklarını gizleyemedi. Yıldırım, bir apartmanın ikinci kattan “Buyrun gelin bir kahvemizi için. Şeref verirsiniz” diyen vatandaşların isteğini de geri çevirmedi. Şeboy’la birlikte yukarı çıkan Yıldırım, kendisine ikram edilen Boşnak böreği ve kahveyi içti. 83 yaşındaki Fatma Nezirler’in evine konuk olan Yıldırım, “Bugün Buca ilçesini gezdik. Kısmetimizde sizin kahvenizi içmekte varmış. İnşallah daha çok beraber olacağız” diye konuştu.
DÜĞÜNDE TÜRKÜ SÖYLEDİ
Gece saatlerinde Bornova Sevgi Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen nişan törenine katılan Yıldırım, çiftin nişan yüzüklerini taktı, mutluluklar diledi. Ardından Tepekule Kongre Merkezi’nde başka bir çiftin düğün törenine de katılan Yıldırım, burada sahneye çıktı, türkü söyledi.
FOTOĞRAF