AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, Fuar Evlendirme Dairesi’nde İzmir Otel ve Pansiyon İşçileri Odası Başkanı Mehmet Gönen’in kızı Seçil Gönen ile Ahmet Budul’un nikah şahidi oldu.
Binali Yıldırım’ın, CHP İzmir Milletvekili Mehmet Ali Susam ile birlikte tanıklık yaptığı nikahı, Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan kıydı. Çifte mutluluklar dileyen Yıldırım, “Evlilik Aşık Veysel’in de dediği gibi uzun ince bir yol. Ama merak etmeyin o yolu duble yol haline getirdik, sıkıntı yok” diye konuştu. Damat ve gelin adayına hitap eden Yıldırım, “Ahmet, evliliğin sırrı ve başarısı “Peki' demektir. Seçil sende havaya girme sende “Peki' diyeceksin, geçinip gideceksiniz. Ayrıca 3S ve 3Ç kuralı var. S’ler sevgi, saygı, samimiyet. Ç’ler ise 3 çocuk” diyen Yıldırım, davetlileri güldürdü.
KIZ İSTEDİ, YÜZÜK TAKTI
Binali Yıldırım, nikah sonrası İzmir’in Menderes ilçesine gitti. Merkez seçim ofisinde görevli Erhan Cankurtaran’ın ailesiyle birlikte Aysel-Cemil Cesur çiftinin kızları Sevil Cesur’un evine giden Yıldırım, kız istedi. Menderes Belediye Başkan Adayı Bülent Soylu’nun da katıldığı kız isteme töreninin ardından Yıldırım, Erhan Cankurtaran ve Sevil Cesur’un yüzüklerini taktı, mutluluklar diledi.
DİVA dergisinin gecesine de katılan Yıldırım, İzmir Milletvekili, Konak Belediye Başkan Adayı İlknur Denizli ile birlikte pasta kesti.
FOTOĞRAF