ANTALYA'nın Kemer İlçesi'ni ziyaret eden Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, üç gün boyunca ilçede toplantılar yapacaklarını belirterek, "Partimizin yerel seçim stratejisi ve ülke insanımıza sunacağı politikası Kemer'de şekillenecek" dedi.

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, yerel seçim çalışmaları kapsamında Kemer'e geldi. Destici, BBP Kemer Belediye Başkan adayı Emrah Ayhan ve çok sayıda partili tarafından Beldibi'nde karşılandı. Uzun bir araç konvoyu ile ilçeye giren Destici, kent merkezinde tur atarak, vatandaşları selamladı. Destici'ye, Genel Başkan Yardımcısı Murat Ekici ile Antalya İl Başkanı Bekir Bağcı da eşlik etti. Partisinin Çınarlı Kavşağı'ndaki ilçe teşkilatını ziyaret eden Destici, burada basın mensuplarına gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

YEREL YÖNETİMLERİN EN BAŞARILI PARTİSİYİZ

Yerel seçimlerin çok önemli olduğuna dikkati çeken Destici, başta Antalya Büyükşehir olmak üzere tüm ilçelerde seçme katılacaklarını söyledi. "Kemer'i en iyi şekilde yönetebilecek bir adayla Kemerlilerin karşısındayız" diye konuşan Destici, "Kemerliler emaneti partimize verdiğinde, yatırımcı, hizmet, kültür ve sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerini görecektir. BBP, Türkiye'de yerel yönetimlerin en başarılı partisidir" dedi.

KARA PROPAGANDA

İktidar partisinin 'kara propaganda' olarak nitelendirilen bir yöntemle seçim çalışması yürüttüğünü vurgulayan Destici, "'Belediye iktidardan olmazsa hizmet getiremez' şeklinde propaganda yapıyorlar. Bizim dönemimiz ile iktidar partisinin dönemini karşılaştıralım, eğer üç katından az hizmet yapmışsak ben adaylarımı çekeceğim ve onların adaylarını destekleyeceğim. Belediyeciliğin en güzel örneğini inşallah Kemer'de de buluşturacağız" diye konuştu.

ÜÇ GÜN KEMER'DEYİZ

Üç gün boyunca Kemer'de olacaklarını anlatan Mustafa Destici, burada hem yerel yönetimleri konuşacaklarını ve hem de yerel seçim stratejilerini değerlendireceklerini ifade etti. Türkiye'nin çok önemli bir süreçten geçtiğinin altını çizen Destici, "Bu süreci de burada değerlendireceğiz. Büyük Birlik Partisi'nin yerel seçim stratejisi ve ülke insanımıza sunacağı politikası Kemer'de şekillenecek. Bu nedenle buradaki toplantı bizim için büyük önem taşıyor" dedi. (FOTOĞRAFLI)