BÜYÜK Birlik Partisi (BBP) Manavgat Belediye Başkan adayı Hacı Çayır ve ilçe yönetimi yaklaşan yerel seçimler öncesinde Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası'nı (MATSO) ziyaret etti. BBP İlçe Başkanı Mehmet Çayır ve ilçe yönetiminin MATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Boztaş, Başkan Yardımcısı Mehmet İyiol, Yönetim Kurulu Üyeleri Hüseyin Akın ve Halit Torun ile Meclis Başkan Vekili Ramazan Yıldırım ağırladı. Yönetim Kurulu Toplantı Salonu'nda gerçekleşen ziyarette konuşan Çayır, oda ve sivil toplum örgütlerini önemsediklerini belirterek, bu çerçevede MATSO'nun hizmetlerini ve yürüttükleri projeleri takdirle izlediklerini ifade etti.

PROJELERİNİ ANLATTI

Özellikle Dış Ticarete İlk Adım Programı'nın ilçe ekonomisi açısından son derece önemli bir çalışma olduğunu kaydeden Çayır, "Uzman bir ekiple beldelerimiz, köylerimiz dâhil bütün Manavgat'ı masaya yatırdık. Altyapı, üstyapı ve görselleriyle Manavgat'ı marka şehir yapacak, ilçemizi tüm dünyaya tanıtacak ölçekte projeler hazırladık. Uzun vadeli bir perspektifle hazırladığımız projeleri çok yakında, ev ev dağıtarak kendimizi ifade etmeye çalışacağız. Halkın görev verirse Manavgat'ı ve yöresel değerleri bütün dünyaya tanıtmak istiyoruz" diye konuştu.

BAŞARILAR DİLEDİ

MATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Boztaş ise ilçenin en önemli gelir kaynağının turizm olduğunu belirterek BBP Manavgat Belediye Başkan adayı Hacı Çayır ve ilçe yönetimini turizmin geliştirilmesi ve ilçenin tanıtılması noktasında ortaya koydukları vizyondan ötürü tebrik etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Boztaş, Çayır'a ve ekibine 30 Mart'ta gerçekleşecek yerel seçimlerde başarılar diledi. (FOTOĞRAFLI)