Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Kınık’a bağlı köyleri ziyaretinde Türk bayrağını kapan köy meydanına koytu.
Ziyarette Başkan Kocaoğlu’na İzmir Milletvekilleri Alaattin Yüksel ve Mustafa Moroğlu, CHP İl Başkanı Ali Engin, Kınık Belediyesi CHP Başkan adayı Mehmet Çetinkaya da eşlik etti. Rotasını ilk olarak Arpaseki Köyü’ne çeviren Başkan Kocaoğlu’nu köyün girişinde 7’den 70’e köylüler, ellerinde Türk bayrakları ve coşkulu tezahüratlarla karşıladı. Arpasekililer’in sevgisine aynı şekilde karşılık veren Başkan Kocaoğlu, daha sonra Kınık’a bağlı Aziziye köyü, Çaltıköy ve Poyracık köylerini ziyaret etti.
Anadolu insanının sıcaklığına hayran olduğunu kaydeden Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, “Analarımız, bacılarımız, kardeşlerimiz birlikteyiz. Bizim 21 ilçedeki vatandaşlarımızla gönül bağımız vardı. Şimdi bize yeni bağlanacak olan ilçelerde de kendimizi, belediye anlayışımızı göstereceğiz. 21 ilçede yaşayan vatandaşımızı pişman etmediğimiz gibi, bize oy verdiğinize sizi de pişman etmeyeceğiz. Bunun için çalışacağız” dedi. Hiçbir çıkar ilişkisinde gözünün olmadığını özellikle vurgulayan Başkan Kocaoğlu, “Benim iki oğlumun adını bilen yok. Ben nasıl anamdan babamdan ayrıldım, taş oldum baş yardımsa, onlar da evlerine, aşlarına kendileri bakıyorlar. Babasının makam koltuğuna ihtiyaç duyan evladı Allah kimseye nasip etmesin, bana da etmesin” şeklinde konuştu.
Göreve geldiklerinden bu yana ihtiyacı olan yerlerde akıllı salonlar yaptıklarını hatırlatan Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, “Uygun arazi bulduğumuz yerlere akıllı salon yapma sözünü veriyoruz. Bugüne kadar hizmet götürdüğümüz köylere yapılan bütün hizmetleri size de getireceğiz. Büyükşehir Belediyesi sorumluluğuna giren bütün köylerin arazi yollarını da asfaltlayacağız” dedi.
İZMİR ()
foto