İZMİR’in Bayındır ilçesinde AK Parti’li Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Mehmet Kertiş, Bayındır Anadolu Gençlik Merkezi’ni ziyaret etti.
Bayındır Anadolu Gençlik Merkezi (AGD) Başkanı Mustafa Hödük ve Saadet Partisi İlçe Başkanı Suat Erisev’in hazır bulunduğu ziyarette Belediye Başkanı Mehmet Kertiş, geçen beş yılda Bayındır’da neler yapıldığını ve yapılacak olan projeleri anlattı. Ziyarete katılanların sorularını yanıtlayan Kertiş, Bayındır’ı bulunduğu noktadan daha iyi bir yere getirdiklerini belirterek seçilmeleri halinde Bayındır’ın Küçük Menderes’te parlayan bir yıldız olacağını söyledi.
Bayındır’da göreve geldiklerinde derneklerin yer sıkıntısı, kira sıkıntısı ve araç sıkıntısı çektiğini vurgulayan Başkan Kertiş, “Biz 2009’da Bayındır Belediyesi’ne geldiğimiz zaman derneklerin sıkıntılarını çözdük. Hep yanlarında olduk. Yer sıkıntılarına çözümler getirdik. Bizim üzerimize düşen bir şey varsa her zaman beraber olduğumuzu anlattık” dedi.
Belediye Başkanı Mehmet Kertiş, derneğin çalışmaları hakkında bilgiler aldı. Başkan Mustafa Hödük, her çarşamba Asrı Saadet dersleri verilen dernekte, perşembe günleri gençlik toplantıları düzenlendiğini liseli gençler, ortaöğretim öğrencileri ve kadınlara yönelik sohbetler gerçekleştirildiğini ifade etti.
Mehmet Akif AVŞAR / BAYINDIR, () Fotoğraflı