Türkiye'nin sevilen dizisi Kurtlar Vadisi’nin oyuncularından Kenan Çoban (Abdülhey), AK Parti’li Bayındır Belediye Başkanı Mehmet Kertiş'i ziyaret etti.
Her hafta perşembe akşamı izleyicileri televizyon ekranına kilitleyen Kurtlar Vadisi dizisinde Abdülhey karakterini oynayan Kenan Çoban, İzmir’in çiçekleriyle ünlü Bayındır ilçesine geldi. Belediye Başkanı Mehmet Kertiş'i makamında ziyaret eden Çoban, hayranlarının ilgisiyle karşılandı. Başkan Kertiş, Kenan Çoban'a çiçekçilik ve çiçek festivali hakkında bilgi verdi. Kertiş, “Türkiye'nin en çok sevdiği Kurtlar Vadisi dizisinin önemli karakterini oynayan Kenan Çoban'ı Bayındır'da ağırlamaktan mutluluk duyduk. İnşaallah 17. Uluslararası Bayındır Çiçek Festivali açılışında da bizi yalnız bırakmazlar” dedi.
Kenan Çoban ise çiçekleriyle ünlü Bayındır'da olmaktan mutluluk duyduğunu ifade etti. Belediye binasını çok beğendiğini kaydeden Çoban, Belediye Başkanı Mehmet Kertiş'e çalışmalarında başarılar diledi. Daha sonra Belediye Başkanı Mehmet Kertiş, Kenan Çoban ve beraberindekilere Yahya Kerim Onart Kültür Merkezi'ni gezdirdi.
Bayındırlıların yoğun ilgi gösterdiği Çoban, Bayındır Halk Park Lokantası’nda yediği yöresel yemekleri çok beğendiğini dile getirdi. Fotoğraf çekmek isteyen vatandaşlardan dolayı yolda yürümekte güçlük çeken Çoban, kaldığı Su Otel’in önünde kendisini görmek için saatlerce bekleyen hayranlarıyla karşılaştı.
BAYINDIR, ()
FOTOĞRAF