ANTALYA Marangozlar Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nda Sefer Koyuncuoğlu, Antalya Otelciler, Pansiyoncular, Camcılar, Reklamcılar ve Matbaacılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nda Özcan Sucu yeniden başkan oldu.

Antalya Marangozlar Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nın olağan genel kurulu, Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'ndeki toplantı salonunda gerçekleşti. Tek liste halinde yapılan seçimde üyelerden 92 oy alan Koyuncuoğlu, yeniden başkan seçildi. Koyuncuoğlu başkanlığındaki odanın yönetim kurulunda Ahmet Özgen, Metin Zeytinlioğlu, Mehmet Deniz, Alaiddin Barbaros, Kemal Evyapan ile Osman Toksöz yer aldı.

Antalya Otelciler, Pansiyoncular, Camcılar, Reklamcılar ve Matbaacılar Esnaf ve Sanatkârlar Odası'nın olağan genel kurulunda da tek liste halindeki seçimde Özcan Sucu başkan oldu. Seçimde üyelerden 99 oy alan Sucu ikinci kez başkan seçildi. Sucu, yeni dönemde oda üyesi 5 farklı meslek mensubuna ait sorunların çözümü için çalışmalar yapacaklarını ifade etti. Sucu başkanlığındaki odanın yönetim kurulunda da Dursade Talan, Ali Kahraman, Arif Başal, Tuncel Geçti, Namık Bilgin ve Sinem Yavuz yer aldı. (FOTOĞRAFLI)