CUMHURİYET Halk Partili (CHP) Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Türkiye Yüzme Federasyonu’nun “Olimpik Yüzme Günleri Kardeş İller Projesi” kapsamında Muğla’nın Marmaris İlçesi’nde katıldıkları yarışlarda başarılı olan sporcuları ağırlayıp, birlikte pasta kesti.
Marmaris’te elde ettikleri başarıyla Denizli’de düzenlenecek yarışlarda Bodrum’u temsil edecek olan küçükler ve yıldızlar kategorisindeki sporcular için Trafo Kafe’de kutlama düzenlendi. Bodrum Yüzme ve Su Sporları Kulübü yöneticileri ve velilerinin katıldığı kutlamada Başkan Kocadon’a eşi Hülya Kocadon eşlik etti. Mehmet Kocadon, buradaki konuşmasında sporun kendisi için yaşam tarzı olduğunu belirterek “Sağlıklı nesiller yetiştirmeyi amaçlıyoruz. Çocuklarımıza spor yapma imkanı sağlamak ya da oyun parkları kurmak bizim en asli görevimiz. İleride savaşların topla tüfekle değil, sağlıkla olacağına inanan bir belediye başkanıyım. Bu nedenle sağlıklı nesiller yetiştirmek için elimden geleni yapıyorum. Çocuklarımıza örnek olup, onları teşvik edebilir miyim düşüncesindeyim. Onların başarısı bizim başarımız” dedi.
Başkan Kocadon sporculara madalyalarını verirken eşi Hülya Kocadon’da hediye vererek başarılarının devamını diledi.
Kulüp antrenörü Boğaç Sülün, kulübe desteklerinden dolayı Kocadon çiftine teşekkür ederek çiçek ve plaket verdi. Başkan Kocadon, küçük sporcular ile pasta kesti.
Osman URAS / BODRUM () Fotoğraflı