KUMLUCA Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, şubat ayı meclis toplantısında görev süreleri gelecek ay dolacak meclis üyelerine teşekkür plaketi verdi.

Kumluca Belediyesi şubat ayı olağan meclis toplantısı Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya başkanlığında yapıldı. Gündem maddelerinin okunmasıyla başlayan oturumda, zabıta ve itfaiye personelinin fazla mesai ücretlerinin verilmesi görüşüldü. Müzakereler sonucunda, zabıta ve itfaiye personelinin fazla mesai ücretlerinin 209 TL'den 221 TL'ye çıkarılmasına oy birliğiyle karar verildi.

TEŞEKKÜR PLAKETİ

Diğer gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından konuşan Başkan Çetinkaya, ilçeye hizmet anlamında herkesin üzerine düşen görevi en iyi şekilde yerine getirdiğini belirterek meclis üyelerine teşekkür etti. Görev yaptıkları 5 yıl içinde meclis üyelerinin çalışmalarıyla Kumluca'ya çok önemli hizmetler kazandırdığını vurgulayan Başkan Çetinkaya, "5 yıl süreyle Kumluca'nın gelişimine katkıda bulunmak için hep birlikte çalıştık. Kumluca halkına en güzel hizmeti vermek için herkesin üzerine düşen görevi en iyi şekilde yaptığına inanıyorum. Bu vesileyle hepinize teşekkür ediyorum" dedi. Toplantının sonunda Başkan Çetinkaya, AK Parti, MHP ve CHP'li belediye meclis üyelerine üzerlerinde kendi isimlerinin yazıldığı birer tükenmez kalem, teşekkür plaketi verdi.



(FOTOĞRAFLI)