BURDUR Belediye Başkanı Sebahattin Akkaya, seçim çalışmaları kapsamında vatandaşlarla bir araya geldi.
Burdur Belediye Başkanı Sebahattin Akkaya, seçim çalışmaları kapsamında Menderes, Mehmet Akif Ersoy, Aydınlıkevler ve Emekevleri mahallerini ziyaret etti. Mahalle toplantılarında "10 yılın hesabını veriyorum" diyen Akkaya, 2004 yılından bu yana belediye başkanlığını yaptığını hatırlattı. Bu dönem içerisinde yaptığı hizmetleri anlatan Akkaya, seçilmesi durumunda yapacağı projeler hakkında da bilgiler verdi.
ALTYPAI TAMAM
Başkan Akkaya "Göreve geldiğimiz günden bu yana bir kentin olmazsa olmazları olan altyapı çalışmalarını tamamladık. Önümüzdeki dönemde en önemli çalışmamız kentimize kalıcı bir içme suyu çalışması olacak. Orman ve Su İşleri Bakanlığı tarafından içme suyu mastır plânı hazırlandı. Buna göre 2 yer tespit edildi. Beşkavak ve Karakent'te 2 gölet yapılacak" dedi.
BELEDİYENİN TEK KURUŞUNU İSRAF ETMEDİK
CHP İl Başkanı Süleyman Erman'ın belediye kaynaklarından seçim harcaması yapıldığı yolundaki iddialarını iftira ve yalan diye niteleyen Başkan Akkaya, "İnsanın onuru, gururu, şahsiyeti her şeyin üzerindedir. Çamur atmayacaksın. Oy devşirmek için iftira atmayacaksın. Biz belediyenin parasını kılı kırk yararak harcadık. Belediyenin tek kuruşunu zayi etmedik, ettirmeyiz. Kimsenin bundan şüphesi olmasın" diye konuştu. (FOTOĞRAFLI)