AK Parti Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın mart ayının ikinci haftasında kente gelerek seçim mitingi yapacağını açıkladı.
Hüseyin Tanrıverdi ve AK Parti İl Başkanı Murat Baybatur, sabah kahvaltısında basın mensuplarıyla biraraya geldi. Mani Kafe’deki sabah kahvaltısında konuşan Tanrıverdi, seçim çalışmalarını yoğun bir şekilde devam ettiğini, hem il merkezinde hem de ilçelerde AK Parti’ye karşı büyük bir ilginin olduğunu söyledi. Bu hafta içerisinde ilçelerde üçüncü seçim turlarına başlaşacaklarını dile getiren Tanrıverdi, “Seçimin son 10 gününe kadar ilçelerde gitmediğimiz köy ve belde kalmayacak” dedi. Tanrıverdi Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi’nin 26 Şubat Çarşamba günü, Başbakan Erdoğan’ın da mart ayının ikinci haftası Manisa’ya gelerek seçim mitingi yapacağını bildirdi.
Tanrıverdi, bir gazetecinin, “Seçim çalışmaları için genel merkezden kaç para gönderildi?” sorusuna “400 bin lira gönderildi. Ayrıca her birimiz kendi imkanlarımızı seferber ettik. Hamama giren terler. Büyükşehir adayı olup, o seçimi kazanmak kolay değil. Ben de seçim için bir bütçe ayırdım. Ancak seçim çok para harcayarak değil, halkın gönlünü alarak kazanılır. Geçmişte bunun en güzel örneği Genç Parti’dir. AK Parti olarak halkın gönlünü kazanarak seçimi kazanacağız” diye yanıtladı.
İlker KILIÇASLAN/MANİSA,()
(AÖ)
FOTOĞRAF