BALIKESİR’in Ayvalık İlçesi’ne, CHP’li Belediye Başkan Adayı Rahmi Gençer'e destek için gelen CHP İzmir Milletvekili Mustafa Balbay, coşkuyla karşılandı.
CHP Balıkesir Milletvekili A. Nedret Akova, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sami Sözat, Ayvalık İlçe Başkanı Filiz Karayelli, kadın ve gençlik kolları üyelerinin eşlik ettiği Balbay, Sarımsaklı seçim bürosunun açılışına katıldı. Açılıştan önce konuşan Balbay, CHP'nin Türkiye Cumhuriyeti'nin temellerini oluşturduğunu, ülkeyi çok partili hayata geçirdiğini ve Türkiye'ye sosyal demokrasiyi getirdiğini belirtti. Balbay, “Şimdi 4’üncü devrim zamanı. CHP şimdi özgürlük ve demokrasi devrimini gerçekleştirecek. Önümüzdeki hedef budur. Önümüzdeki dönem CHP, Türkiye'yi gerçek anlamda 21’inci Yüzyıla taşıyacak. CHP, geleceğe daha güvenli bakacak bir Türkiye oluşturacak. Hepinizin gözlerinde o kadar güzel bir ışık görüyorum ki ben de bunun bir parçası olmak istiyorum” dedi.
Balbay ve beraberindekiler, Sarımsaklı seçim bürosunun açılışından sonra CHP’li Altınova Belediye Başkanı Asım Sürer’i makamında ziyaret etti
Emine EVREN / AYVALIK, ()
FOTOĞRAF