İZMİR, () - CHP İzmir Milletvekili Mustafa Balbay, İzmir'in Urla İlçesi'nde 'Türkiye'nin Geleceği' söyleşi ve imza gününe katıldı.
Söyleşi öncesi Mustafa Balbay, CHP İzmir İl Başkan Yardımcısı Ülkümen Rodoplu, CHP Urla İlçe Başkanı Yusuf Baratalı, CHP İlçe Teşkilatı ve Cumhuriyet Kadınları Derneği Urla Şubesi ile birlikte Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar'ı makamında ziyaret etti. Urla İskele'de gerçekleşen söyleşiye ayrıca Mustafa Balbay Destek Grubu, dernekler ve Urla halkı katıldı.
Söyleşiye katılan Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar, "Cumhuriyet kadını olarak bugün burada olmaktan gurur duyuyorum. Bu kalabalığın sebebi Mustafa Balbay'a olan sevgidir. Cumhuriyet adına, demokrasi adına bedeller ödemiş gazeteci ve CHP İzmir Milletvekili Mustafa Balbay'a Urla'ya gelerek aydınlık fikirlerini bizlerle paylaştığı için teşekkür ediyorum" dedi.
Mustafa Balbay da "Urla'da olmak, bu söyleşiyi burada gerçekleştirmek benim için mutluluk verici. Cezaevinden çıkarken bana bunu yaşatanların karşısına dimdik, koşarak çıkmalıyım demiştim. Çok güzel bir dostlar sofrası burası.Yarın çok önemli bir gün, sen varsan bir fazlayız diyoruz ve herkesi laik Türkiye Cumhuriyeti'ni yaşatmak için sandık başına bekliyoruz" diye konuştu
Urla Belediyesi ve CHP Urla İlçe Örgütü adına Yusuf Baratalı, Mustafa Balbay'a içinde Urla'ya özgü ürünlerin bulunduğu sepet hediye etti.
Söyleşi sonunda Balbay, okuyucuları için kitaplarını imzaladı.

FOTOĞRAFLI