CHP’li Manisa Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Semih Balaban, seçim süresince gece gündüz çalışan partili kadınlara, belediye meclisinde en az 5 kadın üye bulundurma sözü verdi.
CHP’li Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Semih Balaban, seçim ziyaretlerini sürdürürken, kendisine destek veren partili kadınlarla biraraya geldi. Manisa Öğretmenevi’nde partili kadınlar ile buluşan Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Balaban, seçimin kazanılmasında en önemli faktörlerden birisinin de kadınların çalışması olduğuna dikkat çekti. Balaban, “Kadınların el attığı her iş başarıyla sonuçlanır. Seçimlerin yönünü değiştirecek en önemli faktörlerden birisi de kadınlarımız. Çünkü onların ev ev gezmeleri daha kolay. Seçim takvimi başladığı günden bu zamana kadar CHP’li kadınlarımız gece gündüz demeden çalışmalarını sürdürüyor. Eğer bu seçimi kazanırsak, kadınlarımızın etkisi çok büyük olacak” diye konuştu.
CHP Manisa Teşkilatı’nın belediye meclis üyesi adaylarını belirlemek amacıyla önümüzdeki haftalar içerisinde ön seçim yapılacağını ifade eden Balaban, “Şehzadeler Belediye meclisinde en az 5 kadın üye bulundurma sözünü veriyorum. Eğer biz bu seçimi kadınlarımızın sayesinde kazanıyorsak, hak ettikleri değeri de vermek gerekir” diye konuştu.
BİRLİK BERABERLİĞİ VURGULADI
CHP’nin Manisa’da yerel seçime sıfır sorunla girdiğini söyleyen Balaban, MHP’de ve AK Parti’deki küskünleri hatırlatarak “Kendi içlerinde sıkıntı var. Ancak CHP’de böyle bir durum söz konusu değil. Ne küskünümüz var, ne de partimizden istifa eden. Birlik ve beraberlik içinde, birbirimize kenetlenerek seçim çalışmalarımız sürüyor. Bu beraberlik içinde büyükşehir dahil Şehzadeler ile Yunus Emre İlçe Belediyelerine partimizin bayrağını dikeceğiz” diye konuştu. Konuşmanın ardından Balaban, partili kadınlarla birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.
İlker KILIÇASLAN / MANİSA, () FOTOĞRAF