AVRUPA Birliği Bakanı ve Başmüzakareci Mevlüt Çavuşoğlu, "Antalya, Türel'den sonra fetret devrine girdi. Bütçeler yanlış yerlere kullanıldı" dedi.

AB Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, partisinin Manavgat İlçesi'ndeki seçim irtibat bürosunun açılışına katıldı. Bakan Çavuşoğlu, burada yaptığı konuşmada, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Manavgatlıların "Dik dur eğilme, Manavgatlılar seninle" sözünü hiç unutmadığını ve bu nedenle Manavgatlılara çok selam söylediğini kaydetti.

Türkiye'deki AK Partili belediyelerin başarılı hizmetlere imza attığını ve vatandaşların da bunu çok iyi gördüğünü belirten Çavuşoğlu, "Manavgat'a yapılan belediyecilik ile AK Partili kadroların yönettiği Side, Ilıca, Evrenseki belde belediyelerindeki hizmet farkı ortada. Bu beldelerimizdeki arkadaşlarımız birleşti ve Manavgat'a hizmet için yola çıktı" diye konuştu.

FETRET DEVRİ

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Menderes Türel'in, Antalya'ya duyduğu sevdadan dolayı yeniden aday olduğunu kaydeden Çavuşoğlu, "Türel, Başbakanın en yakın çalışma arkadaşıydı. Rahatı çok iyiydi. Ama onun bir sevdası var. Antalya sevdası. Şimdi baktığımızda Antalya, Türel'den sonra fetret devrine girdi. Bütçeler yanlış yerlere kullanıldı. Belediyenin bütçesi batmış, iflas etmiş ve oturdukları koltuğa bile sahip olamamışlar. Bunlar mı Antalya'ya hizmet edecek yoksa Türkiye'de belediyecilik hizmetlerinde kendini ispat eden biz mi? Bu hizmetleri Antalya'ya, Menderes Türel ve Manavgat Belediye Başkanı adayımız Recep Barut getirebilir" dedi.

BIRAKTIĞIMIZ GİBİ DURUYOR

Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Menderes Türel ise belediye başkanlığını bıraktığı gün "5 sene sonra her şey bıraktığımız gibi olacak" dediğini hatırlattı. Türel, bu sözünün doğruluğunu herkesin gördüğünü belirtti. Bıraktığı projelerin devam ettirilmediğini ve bu nedenle Antalya'nın uluslararası standartlarda stadyuma kavuşamadığını kaydeden Türel, Doğu Garajı ve Kaleiçi bölgelerinde de hiçbir düzenleme yapılmadığını savundu. Türel, Antalya'da Manavgat'ta olduğu gibi belediyenin çiçek ekiminden başka bir şey yapmadığını ifade etti.

TANJU ÇOLAK HALKI SELAMLADI

Ak Parti Manavgat Belediye Başkan adayı Recep Barut da Manavgat'ın bugüne kadar kötü yönetildiğini belirterek, seçilmeleri takdirde büyük projelerle Manavgat'a büyük hizmetler yapacaklarını söyledi. Seçim irtibat bürosunun açılışına katılan eski milli futbolcu Tanju Çolak ise vatandaşları seçim otobüsünden selamladı. Vatandaşlar Çolak'a büyük ilgi gösterdi. Yapılan konuşmaların ardından Yayla Mahallesi'ndeki seçim irtibat bürosunun açılışı gerçekleştirildi. (FOTOĞRAFLI)