ANTALYA Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na bağımsız aday olan Yonca Ayas, üstü açık araçla seçim propagandasını sürdürüyor.

Araç sürücüleriyle, yayalarla sohbet eden Aras, bir kadın olarak neden bağımsız aday olduğunu açıklıyor, projelerini anlatıyor. Önce şaşkın bakışlar, sonra da sevgi gösterisiyle karşılaşan Yonca Ayas, partilerin adaylarının ihtişamlı ve müzik yayınlı propaganda araçlarının çevre, görüntü ve ses kirliliği yaratarak insanları rahatsız ettiğini ileri sürdü. Kendisini 'canlı afiş' olarak adlandıran Ayas, tanıtım için broşür ve afiş bastırmadığını, tek bir kâğıt parçası bile kullanmadığını belirtti. Çevreci kişiliğiyle de tanınan Ayas, "Partiler ve adayları, önce şehre, bu şehrin insanlarına saygılı olmak zorunda" dedi.

GÖNLÜMLE ÇALIŞIYORUM

Yonca Ayas, "İddialı siyasi partilerin adayları, suretlerini her gün sokaklarda bağırttırdıkları müziklerle, kiralık araçlarla dolaştırırken, bense çevre ve ses kirliliği yaratmadan, emeğim ve gönüllümle Antalya'mıza yakışan bir tarzda kendimi yollara bıraktım. Kadın ve emek farkı işte budur" diye konuştu. Halkla yüz yüze sohbet ederken, bisküvi ve lokum ikramı da yapan Ayas, Antalya'nın geleceği, modern cadde ve sokaklar, huzurlu, mutlu yaşam için çalıştığını söyledi. (FOTOĞRAFLI)