ANTALYA Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Osman Budak, ATSO Atatürk Konferans Salonu'nda, BAKA, KOSGEB ve TÜBİTAK Hibe Destekleri bilgilendirme toplantısı düzenleneceğini bildirdi.

ATSO bünyesindeki eğitim faaliyetlerini kurumsal bir çatı altında yürüten ATSO Akademi'nin organizasyonu ile 10 Şubat tarihinde 14.00-17.00 saatleri arasında toplantıyı düzenleyeceklerini aktaran Budak, şöyle konuştu:

"Toplantıya, KOSGEB, BAKA ve TÜBİTAK kurumlarından yetkili kişiler konuşmacı olarak katılacak ve hibe destekleri hakkında güncel bilgileri paylaşacaklar. Bu kapsamda BAKA Proje Birimi Başkanı Sinan Mesuter, 2014 yılı Mali Destek Programı çerçevesinde, KOBİ'lere verilecek destekler hakkında detaylı açıklamalar yapacak. KOSGEB Müdürü Kazım Akgün, 'Genel Destek Programı'nın yanı sıra KOBİ'lere AR-GE, inovasyon ve endüstriyel uygulamalar için verdikleri destekler hakkında bilgiler verecek. TÜBİTAK KOBİ Uzmanı Emre Yurttagül de uluslararası hibe destekleri hakkında bilgi aktaracak. Ücretsiz katılım sağlanabilecek bu önemli toplantıya tüm üyelerimizi ve çalışanlarını bekliyoruz."

Başkan Budak, ATSO bünyesindeki eğitim faaliyetlerinin ATSO internet sayfasındaki www.atso.org.tr 'ATSO Akademi' bağlantısından, twitter.com/ATSOAkademi ve facebook.com/AtsoAkademi'den takip edilebileceğini de sözlerine ekledi. (FOTOĞRAFLI)