DSP Bayraklı Belediye Başkan Adayı, Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, “Bizim kitabımızda insanların ekmeği ile oynamak yoktur. Emeğin değerini benden daha iyi kimse bilemez” dedi. Meclis üyelerinin tanıtımında konuşan Aslan, Bayraklı’nın tüm sorunlarını yakından bildiğini vurgulayarak, “Kentsel dönüşüm benim işim. Bayraklı önce İzmir’in sonra Türkiye’nin marka ilçesi olacak” ifadelerini kullandı.
Aslan, belediye meclis üyesi adaylarını basın karşısına çıkararak, halka tanıttı. Seçimden başarıyla çıkmaları halinde belediyeyi kimlerin yöneteceğini, kimlerin görev alacağını Bayraklı halkının en iyi şekilde bilmesi gerektiğini belirten Aslan, “Başka partiler her bir meclis üyesini neredeyse bir yılı aşkın sürede belirlerken bunda da türlü yanlışlara imza atmışken biz sadece bir hafta içerisinde kadromuzu belirleyip yola koyulduk. Tüm arkadaşlarım kendi ihtisas alanında başarılı çalışmalara imza atmış değerli kişiler. Bayraklı halkını tanıyan bilen, onlardan biri olan, sorunları, sıkıntıları birebir yaşayan çözümler konusunda da öngörüleri olan arkadaşlarımız hepsi” dedi.
Bayraklı’nın a’dan z’ye tüm sorunlarını yakından bildiğini, ilçeye iki kentsel dönüşüm projesi ile ciddi bir katkı yaptığını kaydeden Aslan, “Bayraklı benim bölgem. Bu bölgede önce Körfez Evleri’ni sonra da 25. Yıl Konutlarını yaptık. Burada oturuyorum ben de. Bayraklı ilçesine dair bir buçuk yıl önce ilk anketi yaptırmıştım. Ardından mevcut sorunlar neler, halkın beklentileri hangi alanda yoğunlaşıyor sorularının yeraldığı farklı anketler de yaptık. Nerede ne yaşanıyor, hangi mahalle, hangi semt nelere ihtiyaç duyuyor hepsini biliyorum. Projelerimizi, çalışmalarımızı da buna göre yürütüyoruz” dedi.
Özellikle kentsel dönüşümde Bayraklı halkının ciddi bir kaygı içinde olduğunu belirten Aslan, “Söz veriyorum Bayraklı halkı kentsel dönüşümde zerre kadar mağdur edilmeyecek. Kentsel dönüşüm benim işim. İzmir’in 12 ilçesine bakın bunu görürsünüz. Her projemiz mükemmel bir kentsel dönüşüm projesidir. Benim dönüşümde üç ana ilkem var. Yerinde olacak, borçlandırmasız olacak, plan dahilinde olacak. Bayraklı halkı çağdaş, modern, sağlıklı yuvaları hak ediyor ve bunu yapacak kişi de benim. Geçmişim, eserlerim bunun kanıtıdır” şeklinde konuştu.
İZMİR ()
foto