ANTALYA'da, Levent Felek ve ortağı İnşaat Mühendisi Kadir Soykal'a ait Antalya Taş Market, düzenlenen törenle açıldı.

Muratpaşa İlçesi Çağlayan Mahallesi Bülent Ecevit Bulvarı'ndaki Antalya Taş Market'in açışına Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen, siyasi parti temsilcileri, belediye meclis üyeleri, belediye başkan adayları ve sektör temsilcileri ile çok sayıda davetli katıldı. Açılış öncesi Antalya Taş Market'in sunduğu hizmetler hakkında bilgi veren işletme sahibi ve satış sorumlusu Levent Felek, inşaat ve doğal taş dekorasyon sektöründe en iyi ürünü, en uygun fiyata, en iyi işçilikle sunmaya çalıştıklarını söyledi.

En iyi hizmeti verebilmek için sürekli çalışan, üreten ve yenilikleri takip eden bir misyonla hizmet vereceklerini kaydeden Felek, "Her türlü dekorasyon ve tadilat işi yaptığımız gibi, doğal taş, mermer ve ürünleri, yer döşeme, patlatma taş, taş-cam mozaik ve ahşap döşeme ürünlerinin satışını yapmaktayız" dedi.

Belediye Başkanı Evcilmen ise yeni bir işyerinin açılmasının istihdama katkı sağladığını belirterek hayırlı olması dileğinde bulundu. Konuşmaların ardından Antalya Taş Market Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen ve diğer davetlileri tarafından açıldı. Açılış sonrasında genç ortaklar Levent Felek ve Kadir Soykal davetlilere satışını yaptıkları ürünler ve uygulamaları hakkında bilgiler verdi. (FOTOĞRAFLI)