ANTALYA Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi, şubat ayı olağan toplantısı MATSO’da gerçekleştirildi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Antalya Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi, şubat ayı olağan toplantısını, Başkan Emrah Kepez başkanlığında, gerçekleştirdi. Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) Yönetim Kurulu Toplantı Salonu’nda gerçekleşen toplantıya MATSO Başkanı Ahmet Boztaş, Antalya Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkan Yardımcısı ve Manavgat Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Deniz Tanır ve komite üyeleri katıldı. Toplantının açılışında konuşan MATSO Başkanı Ahmet Boztaş, geleceğin genç girişimlerin omuzlarında şekilleneceğini belirterek, Antalya Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi üyelerinin bölgedeki iş dünyasının yöneticileri olacağını belirtti.

GİRİŞİMCİ SAYISINI ARTIRMALIYIZ

Antalya İl Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Emrah Kepez ise kurul olarak 81 ilde olduğu gibi Antalya’da da yapılandıklarını, bu süre zarfında çeşitli çalışmalara imza attıklarını söyledi. Hedeflerinin Antalya’da genç girişimci sayısının artırmak olduğunu kaydeden Kepez, "Ülkemizde yüzde 10 civarında olan girişimci sayısını, dünyanın gelişmiş ülkelerinde olduğu gibi yüzde 20 civarına çıkması için çeşitli çalışmalar gerçekleştiriyoruz" dedi.

Nisan ayı içerisinde ATSO’da bir organizasyon yapacaklarını kaydeden Kepez, 3 gün sürecek organizasyonda muhasebe, finans, pazarlama, e ticaret başta olmak üzere bir işletmenin bütün ihtiyaçları konusunda eğitim verileceğini belirtti. Kepez, organizasyona Antalya, Isparta ve Burdur’daki gençleri de davet edeceklerini belirtti.

Antalya Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkan Yardımcısı ve Manavgat Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Deniz Tanır ise Mesleki eğitimin, girişimcilik ve ekonomi için vazgeçilmez olduğu belirterek girişimciliğin önemine vurgu yaptı. Konuşmaların ardından Barut Hotels Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Haydar Barut, genç girişimcilere kariyer ve ticari tecrübelerini anlattı. (FOTOĞRAFLI)