MANİSA’nın Alaşehir İlçesi’nde polisin düzenlediği kumar ve uyuşturucu operasyonunda toplam 7 kişi gözaltına alınırken, 2 kilogram esrar elegeçirildi, kumar masasındaki 1200 lira paraya el konuldu. Kumar oynattığı belirlenen bir otel ise bir ay süreyle kapatıldı.
Alaşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Kurtuluş Mahallesi, Turan Alakent Caddesi’ndeki bir otelde kumar onatıldığını tespit etti. Bunun üzerine geçen çarşamba gecesi otele operasyon düzenlendi. Operasyonda otelin teras katında kumar oynayan Z.Ç., Ü.I., S.T., Y.Y. ve S.T. suçüstü yakalandı. Kumar masasındaki 1200 lira paraya da el konuldu. Tutanak tutulan otel, mühürlenip, bir aylığına kapatıldı. Kumar oynayarken yakalanan 5 kişi ile otel sahibi polisteki ifadelerinin ardından savcının talimatıyla serbest bırakıldı.
Aynı gün M.A.’ya ait Akarca Mahallasi, Girne Caddesi’ndeki bir eve düzenlenen operasyonda da 2 kilogram esrar ile ruhsatsız bir av tüfeği ele geçirildi. Gözaltına alınan M.A., işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi.
Nurettin DOĞAN / ALAŞEHİR, ()
(AÖ)
FOTOĞRAF