AKDENİZ Üniversitesi (AÜ) Alanya Rafet Kayış Mühendislik Fakültesi Dekanlığı'na Prof. Dr. Aynur Kazaz atandı.
AÜ Mühendislik Fakültesi'nde öğretim üyesi olarak görev yapan Prof. Dr. Aynur Kazaz'ın, Yüksek Öğretim Kurulu'nun (YÖK) 20 Şubat Perşembe günü yapılan toplantısında alınan kararla Alanya Rafet Kayış Mühendislik Fakültesi'ne atandığı açıklandı. Prof. Dr. Aynur Kazaz, atamayla ilgili kendisine henüz resmi yazının ulaşmadığını ancak üniversite yönetiminin belirleyeceği bir tarihte yeni görevine başlayacağını söyledi.
Alanya Rafet Kayış Mühendislik Fakültesi'nin kurucu dekanlığını Prof. Dr. İbrahim Akın Altun'un büyük bir özveriyle yaptığını belirten Prof. Dr. Aynur Kazaz, "Kalan süreçte göreve ben devam edeceğim. Önemli olan kurumu yüceltmek ve bunun için çaba göstermektir. Şu anda işletme, endüstri ve malzeme mühendisliği bölümleri aktif durumda. Makine, inşaat, bilgisayar ve yazılım mühendisliği bölümlerini ise yapılacak çalışmaların ardından en kısa sürede Alanya'ya kazandıracağız. Önemli olan bölgeye ve üniversiteye hizmettir" dedi.
2010 yılında kurulan Alanya Rafet Kayış Mühendislik Fakültesi'nde kurucu dekan olarak Prof. Dr. İbrahim Akın Altun görev yapıyordu. (FOTOĞRAFLI)