Alaçatı Solto Oteli ve Akdede Dericilik’İn sahibi Mehmet Akdede ve Nuray Akdede’nin kızları Nazlı Akdede ile Alabay Turizm’in sahibi Adnan Alabay ve Belgin Alabay’ın oğulları Murat Alabay bir ömür boyu mutluluğa evet dediler.
İzmir Kaya Thermal&Convention’da gerçekleşen düğünde nikahı Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak kıyarken, şahitlikleri ise İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin, CHP İzmir Milletvekili Mehmet Ali Susam, İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Zekeriya Mutlu, Ankara Güdül Belediye Başkanı Hüseyin Erdoğan, Müjdat Ünsalan, İsmail Akdede ve Mehmet Sadi Yücel yaptı.
Yaklaşık 600 davetlinin katıldığı düğünde çiftin gelinlik ve damatlığı Vakko imzası taşıdı. Çift balayı için Singapur’u tercih etti. Nikah töreninin ardından gecede ünlü şarkıcı Gülay Eralp sahne aldı. Gülay Eralp, en güzel şarkılarını Murat Alabay- Nazlı Akdede çifti için seslendirdi. Fotoğraf Parametresi: AkdedeAlabay 01) Mehmet-Nuray Akdede, Belgin-Adnan Alabay
02) Meltem Uyar
03) Mete-İdil Akdede
04) Mihriban-Zekeriya Atlı
05) Soner-Seher Varhan
06) Engin-Özlem Uçaroğlu
07) Fulya-Şeref Sivrioğlu
08) Güzin Uyar
09) Hüseyin-Aysu Akdede
10) Mehmet-Esay Özbüker
11) İdil Dura-İbrahim Akdede
12) İsmail Akdede, Bengisu Haytural
13) Utkan, Ferah, Aziz, Bertan Ülkü
14) Duygu-Çağatay Günhan
15) Ein-Cem Uyar
16) Ayşenur-Mehmet Sürekli
17) Aytaç-Gamze Uğurlu
18) Banu-İrfan Haytural
19-22) Nazlı Murat Alabay
23-24)Nikahtan görüntü
25-28)Gülay Eralp