AK Parti’nin Gaziemir Belediye Başkan Adayı Kerem Fahri Baykalmış ve Kemalpaşa Belediye Başkan Adayı Arif Uğurlu, İzmir’de partinin en geç ilçe belediye başkan adayları olarak yarışacak.
Daha önce AK Parti Gençlik Kolları’nın kurucu üyeliği, Gençlik Kolları İl Başkanlığı ve İl Genel Meclis üyeliği yapan Arif Uğurlu, belediyecilik tecrübelerini bu kez Kemalpaşa için ortaya koyacak. 36 yaşındaki genç başkan adayı Uğurlu, “Başbakanımızın Meclis'te genç insanların milletvekili olmasına, teşkilatta genç insanların görev almasına, belediye veya il genel meclisi üyeliğinde yer bulmasına çok dikkat ediyor. Gençliğe inanan bir başbakana sahibiz. Dolayısıyla tüm bu noktalarda gençlere yer verilmesi Başbakanımızın gençlere ne kadar önem verdiğinin bir göstergesi” dedi. .
Gaziemir’de iki dönem Belediye Meclis üyeliği ve partisinin Grup Başkanvekilliğini yapan 36 yaşındaki Kerem Fahri Baykalmış da AK Parti’nin kuruluş yıllarından bu yana teşkilatın içinde çeşitli görevlerde bulanan isim olarak dikkat çekiyor. Yeni dönemde Gaziemir için tecrübelerini ortaya koyacak olan Baykalmış, göreve gelmesi halinde gençliğinin dinamizmini kullanarak ilçeyi kısa sürede markalaştıracak projeleri harekete geçireceğini belirtti, “Başarının elbette önemli bir kısmı da Başbakanımızın gençliğe verdiği değer ve genç adaylarına sunduğu fırsatlardır. Biz öncelikle Gaziemirlilerin beklenti ve ihtiyaçları öncelikle dikkate alınarak katılımcı bir siyasi anlayışla ilçemizin çehresini değiştirmeyi hedefliyoruz. Tabi ki gençliğimizden aldığımız enerjimizi sonuna kadar Gaziemir için harcayacak, ilçenin kalkınması için var gücümüzle çalışacağız” dedi
İZMİR ()
foto