AK Parti’li Aliağa Belediye Başkan Adayı İbrahim Etem Yorulmaz, Aliağa’nın Helvacı Mahallesi’nde halkla biraraya gelerek, sohbet etti. Yorulmaz, halkın proje eksikliğinden yakındığını söyleyerek “Helvacı’ya hizmet gelecek” dedi.
Aliağa’nın Helvacı Mahallesi’ndeki esnafı dolaşan AK Parti’li Aliağa Belediye Başkan Adayı İbrahim Etem Yorulmaz, öncelikli sorunları yerinde tespit etti. Semt pazarına da giden Yorulmaz, vatandaşın hizmet eksikliğinden yakındığını dile getirerek “Helvacı, bütünşehir yasası ile köy statüsünden mahalle statüsüne geçerek Aliağa’ya bağlanan bir beldemiz. Burada kiminle görüşsek, kimin elini sıksak hemen hemen aynı sıkıntıdan yakınıyor. Özellikle kanalizasyon sorunu, yol sorunu ve sağlık sistemi konusunda büyük sıkıntılar yaşandığını tespit ettik. Gezdiğimiz pazar yerinde ise kapalı pazar yeriyle ilgili talepleri dinledik” dedi.
HELVACI’YA 24 SAAT AÇIK SAĞLIK SİSTEMİ
Şakran’dan sonra Helvacı’da da 24 saat uygulanacak sağlık sisteminin kurulması yönünde sözler verdiklerini açıklayan Yorulmaz, “Bundan sonra da sık sık aralarında olacağımızı, 30 Mart’ın son değil bir başlangıç olacağını söyledik. Helvacı halkının yürüdüğümüz bu yolda bize yol arkadaşlığı yapacağını da gördük. Helvacılı dostlarıma da gösterdikleri destek ve sevgiden dolayı şükranlarımı sunuyorum” dedi.
ALİAĞA, () FOTOĞRAF