İZMİR’in Ödemiş ilçesinin AK Parti’li Belediye Başkan Adayı Mahmut Badem, Kayaköy Beldesi’ni ziyaret ederek seçmenle buluştu. Aktaş Barajı’nın tamamlandığını hatırlatan Badem, Üzümlü Barajı’nın da kısa zaman içinde hizmete açılacağını kaydetti.
AK Parti Ödemiş İlçe Başkanı Ali Hadim ve Kayaköy Belediye Başkanı Ali Akkaş’ın karşıladığı AK Parti’li Ödemiş Belediye Başkan Adayı Mahmut Badem, belde halkıyla kahvehane toplantılarına katıldı. Mahmut Badem “2009 yerel seçimlerinde bu beldeye geldiğimizde sizlere Aktaş Barajı için söz vermiştik. Biz sözümüzde durduk ve şimdi de Üzümlü Barajı’nın yapımına başlandı. En kısa zamanda resmi bir törenle açılışını yapacağız. Halkımızla el ele verip hep birlikte yeni projelere imza atacağız” dedi.
Kayaköy Beldesi’nin tarihi birikiminden söz eden Badem, Çakırcalı Mehmet Efe’nin Evi’nin restorasyonu için çalışmaların devam ettiğini dile getirdi. Evin turizme kazandırılacağını açıklayan Badem, “Sayın Binali Yıldırım’ın Büyükşehir’e aday olmasını iyi değerlendirmek gerek. Büyükşehir belediyesi ve Ödemiş belediyesini kazanmamız halinde, el ele vererek ilçemize büyük hizmetler yapacağız” dedi.
Yüksel BALCI / ÖDEMİŞ, ()
FOTOĞRAF