AK Parti Gazipaşa Belediye Başkan adayı Adil Çelik, Kahyalar Beldesi ve Beyobası Köyü sakinleriyle bir araya gelerek seçimde destek istedi.

AK Parti Gazipaşa İlçe Teşkilatı ve AK Parti Gazipaşa Belediye Başkan adayı Adil Çelik, Gazipaşa Öğretmenevi'nde Kahyalar Beldesi ve Beyobası Köyü sakinleriyle bir araya geldi. Toplantıda konuşan AK Parti İlçe Başkanı Akşit, Gazipaşa Belediyesi'nin borç batağında olduğunu söyledi. Belediye Başkanı Cemburak Özgenç'in Gazipaşa Belediyesi'ni batık bir belediye haline getirdiğini kaydeden Akşit, Gazipaşa'nın geleceği için mutlaka seçimi almak zorunda olduklarını söyledi.

BİZE 3 YIL YETER

Belediye Başkan adayı Adil Çelik ise Gazipaşa'ya hizmet için geleceklerini söyledi. Gazipaşa sevdalısı bir Yörük çocuğu olduğunu dile getiren Çelik, 3 yıl içinde Gazipaşa'nın tüm ihtiyaçlarını çözüme kavuşturacağını belirtti. Kendilerine oy veren hiçbir kimsenin pişman olmayacağını ifade eden Çelik, "Sizlerden, eşinizden, dostunuzdan, çevrenizden, sadece bir kereye mahsus bize oy vermesini istiyorum. Bir kere olsun bu koltuğa oturursak, bize oy vermeyenler bile oy vermedikleri için pişman olacak. Bize destek olan hiç kimse pişman olmayacak" diye konuştu. (FOTOĞRAFLI)