AK Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı, Tanıtım ve Medya Başkanı Aziz Demir, AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım’ın seçim konvoyunda bürokrat avına çıkan CHP’ye, “Siz de haklısınız. Böyle çalışkan, üretken, hizmet aşığı bir siyasetçi görmediniz. Bizi izlemeye devam edin” dedi.
AK Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı, Tanıtım ve Medya Başkanı Aziz Demir, CHP’nin AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım’ın seçim konvoyunda bürokratların yer aldığı yönündeki iddiasını yalanladı. Demir, bürokratların sadece şantiyelerde bulunup Sayın Yıldırım’a yapımı süren çalışmalar hakkında bilgi verdiğini belirterek, “AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, 11 yıl boyunca yaptığı Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı görevinde bulunmuş ve ülkenin dört bir tarafında yükselen 4 bin proje ile adını, hizmette marka haline getirmiştir. Laf değil iş üretmiş, yapamayacağı hiçbir sözü vermeyip, her sözünü yerine getirmiştir. Sayın Yıldırım, seçim çalışması yaparken bakanlığı döneminde başlayan ve devam eden projeleri İzmir’in en etkili milletvekili olarak denetlemeye devam ediyor ve edecek. Bürokratlar, Sayın Yıldırım’ı sadece şantiyelerde karşılıyor, çalışmalar hakkında bilgi veriyor. Hiçbir bürokrat, seçim konvoyuna katılıp, propaganda yapmıyor. Ama siz de haklısınız. Böyle çalışkan, üretken, hizmet aşığı bir siyasetçi görmediniz. O zaman bizi izlemeye devam edin” dedi.
AK Parti Tanıtım ve Medya Başkanı Aziz Demir, devletin bürokratını takip eden CHP’nin belediye bürokratını çalıştırması durumunda İzmir’in yaz ortasında 15 dakika yağan yağmura teslim olmayacağına dikkat çekti. Demir, “Keşke devletin bürokratlarını takip etmek yerine belediye bürokratlarını zamanında çalıştırsalardı da İzmir hizmet görseydi. Bugün basiretsiz ve çapsız yönetimi değil de vizyonları konuşsaydık. O zaman belki Üçkuyular’a metroyu getiremeyip meydana manolya ağaçları diken belediye olmazlardı. Altyapı yatırımı yapsalardı yazın ortasına 15 dakika yağan yağmurda alt geçitler sular altında kalmazdı, oradan arabaları çıkarmakla görevli AKS’lar bile sele teslim olmazdı. İzmir yavaş yavaş elinizden kayıyor. Yarattığınız korku cumhuriyetinde kendiniz kaldınız dostlar, artık insanları kandıramayacaksınız. Krediniz tükendi, biletiniz kesildi. İzmir’de güvendiğiniz dağlara kar yağacak. İzmir’i kasaba yaptınız ama köy yapamadan gideceksiniz” dedi.
İZMİR ()
foto