MANİSA’nın Selendi İlçesi’nde AK Parti Yönetim Kurulu üyeleri açıklandı. İlk kez kadın üyelerin de bulunduğu yönetim kurulu, seçim çalışmalarına başladı.
AK Parti Selendi İlçe Başkanlığı görevinden istifa ederek belediye başkan adayı olan Muhammet Akcan’ın yerine atanan Muharrem Sezer başkanlığındaki yönetim kurulu üyeleri belirlendi. Muradiye Zeybek Daban ve Seher Yiğit, AK Parti Selendi ilçe teşkilatının ilk kadın yönetim kurulu üyeleri oldu. Yönetim kurulu üyelerinin açıklanması için düzenlenen toplantıya AK Parti Selendi İlçe Başkanı Muharrem Sezer, AK Parti Selendi Belediye Başkan adayı Muhammet Akcan, AK Parti’li İl Genel Meclis üyesi Orhan Tutar, belediye meclis üyesi aday adayları ve partililer katıldı.
SEÇİMDE ZAFER SÖZÜ VERDİ
Toplantıda konuşmaya yapan AK Parti Selendi İlçe Başkanı Muharrem Sezer, “Dün dünde kaldı, bugün yarına bakma günü. Çocuklarımız için, gençlerimiz için, ülkemiz için buna mecburuz. AK Parti iktidarı 12 yıldır çalışmalarıyla bizleri gururlandırıyor. Türkiye, AK Parti sayesinde aydınlık günlere ulaştık. 2023 hedefiyle de en büyük amaçlarımızı gerçekleştirmek için çalışmaya devam ediyoruz” dedi.
30 Mart’ta Selendi Belediyesi’ne AK Parti bayrağını dikeceklerini açıklayan Sezer, yeni yönetim kuruluyla birlikte daha çok çalışarak seçimlerden zaferle çıkacaklarını ileri sürdü. Sezer, “Fitne, fesat ve çekemezliliğin bırakıldığı, birlik ve beraberlik vaktidir. Bugün burada çalışmalarımızın başlangıcını yapıyoruz. Bugüne kadar AK kadrolarla büyük işler başardık. Bundan sonra da başaracağız” diye konuştu.
YENİ ANLAYIŞ
AK Parti’li Selendi Belediye Başkan Adayı Muhammet Akcan ise, Türkiye’de örnek bir başarıya imza atacaklarının altını çizdi. Başkan seçilmesi halinde yapacaklarını anlatan Akcan, yeni bir belediyecilik anlayışıyla göreve talip olduklarını kaydetti.
Muharrem Sezer başkanlığındaki AK Parti Selendi İlçe Yönetim Kurulu; Hadi Dilek, Halil Alkan, Adem Aktaş, Kenan Filiz, Yusuf Kılıç, Yusuf Türkmen, Seher Yiğit, İsmail Ekim, İsmail Karaoğlan, Meliha Karagöz, Selim Acar, Şeref Kacar, Avni Aydın, Ramazan Akgün, Gültekin Özçelik, Muradiye Zeybek, Şerafettin Akgün, Ali Kılınç, Bekir İzci’den oluştu.
Uğur ÇAKMAK / SELENDİ, ()
FOTOĞRAF