AFYONKARAHİSAR'ın Sandıklı İlçesi'nde AK Parti İlçe Teşkilatı, İl Genel Meclisi ve belediye meclisi üyesi adaylarını tanıttı.

Sandıklı AK Parti Seçim İrtibat Bürosu'nda düzenlenen toplantıya, Sandıklı AK Parti İlçe Başkanı Cemil Akbaş, AK Parti Belediye Başkan adayı Mustafa Çöl, meclis üyesi adayları ve çok sayıda partili katıldı. Toplantıda konuşan Ak Parti İlçe Başkanı Cemil Akbaş, siyasetin uzun ve zorlu bir süreç olduğunu söyledi. Bu nedenle adayların ümitsizliğe kapılmaması gerektiğini vurgulayan Akbaş, "Peşin fikirli olmayacaksınız. Mazeret üretmeyeceksiniz. Mazeret üretenler başarıyı ıskalamış olur. Mutlaka gayret içinde olacaksınız. Siyasette ilkeli olmak gerekir. İlkesiz siyaset, işi ahlaksızlığa götürebilir. Ahlaklı olacaksınız" dedi.

Belediye Başkan adayı Mustafa Çöl ise seçim projelerini anlattı. Sandıklı halkının artık hizmet beklediğini belirten Çöl, "Sandıklı halkı 30 Mart'ta AK Parti iktidarıyla beklentilerine kavuşacak" dedi. Konuşuşmaların ardından İl Genel Meclis Üyesi adayları, Mehmet Utsal, Mevlüt Özaydın, Mehmet Öztopbaş, Recep Kadıoğlu ile belediye meclis üyesi adayları Ahmet Mahmut Saylık, Osman Işık, Mustafa Okça, Raşit Yıldırım, Ramazan Sayın, Ahmet Öztop, Onur Karakuzu, Mustafa Özak, Gülay Perçin, Ahmet Türk, Ahmet Sami Kum, Hasan Tahsin Ayhopa, Rahmi Özbek ile kontenjan adayları Mustafa Işık ve Adnan Öztaş tanıtıldı. (FOTOĞRAFLI)