AK Parti Bayraklı Belediye Başkan Adayı İsmail Sarı, adının açıklanmasının ardından ilçe binası önünde taraftarlarınca karşılandı.
Diğer belediye başkan aday adaylarıyla parti binası önünde kurulan platforma çıkarak birlik ve beraberlik mesajları veren İsmail Sarı, 30 Mart sabahı hem Bayraklı’yı hem de Büyükşehir’e AK Parti imzasını atacaklarını söyledi. İsmail Sarı, “Tüm aday adayı arkadaşlarımızla ve tüm teşkilatımızla birlikte omuz omuza çalışarak Bayraklı’da belediyecilik nasıl olur, Bayraklı halkına ve tüm İzmir’e göstereceğiz. Seçim çalışmaları için tamamen hazır bir ilçeyle seçime gidiyoruz. İnşallah Büyükşehiri de alacağız Bayraklı’yı da alacağız. Bayraklı Belediyesi artık Ak Parti’nindir. Buna inancımız tamdır” diye konuştu.
Konuşmasında Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ’ı ve projelerini de eleştiren Sarı, “Bunlar Bayraklı’yı 5 yılda 15 yıl geriye götürdüler. Çoluğun çocuğun geleceğini çaldılar. Ama biz buraya proje için geliyoruz. Bayraklı Belediyesinin birçok projesi oldu ama ne yaptılar her hafta bir şarkıcı türkücü getirdiler. Deve güreşi yaptırdılar. Ama biz Bayraklı Belediyesini alırsak bakın ilçenin kaderi nasıl değişecek göreceksiniz” dedi.
Ak Parti Bayraklı İlçe Başkanı Yakup Gülcan ise “1 Ekimden beri devam eden aday adaylık süreci sona erdi ve İsmail Sarı Başkanımız Bayraklı Belediyesi için aday gösterildi. Ben kendisini adayımız olarak değil belediye başkanımız olarak görüyorum. Buna inancımız tamdır. Pastamız zaten hazırdı. Şimdi pastamızın çileği de geldi” dedi.
İZMİR ()
foto