İZMİR Balçova’daki Agora Alışveriş Merkezi, 14-21 Şubat tarihleri arasında, Hanri Benazus ve eşi Cemile Sevgi Tanrısever’in düzenlediği “Atatürk Fotoğrafları Sergisi'ne ev sahipliği yapacak.
Türkiye Eğitim Vakfı (TEV) yararına 14-21 Şubat tarihleri arasında açılacak olan “Atatürk Fotoğrafları Sergisi'nde, Büyük Önder Atatürk’ün birbirinden değerli yaklaşık olarak 40 adet fotoğrafı yer alacak. 5 bin adet fotoğraf arasından özenle seçilerek hazırlanan sergide daha önce görülmemiş fotoğraflar da yer alacak. 14 -21 Şubat tarihlerinde Agora Alışveriş Merkezi B Blok aktivite alanında açılacak sergiyi gezen ziyaretçiler, Atatürk ile duygu dolu bir yolculuğa çıkacak.
Benazus ve Eşi Tanrısever “Atatürk Fotoğrafları Sergisi' süresince kitaplarını satışa sunacak ve imzalayacak. Kitaplardan elde edilen gelir ise milli eğitimin temel sorunlarının çözümüne destek olunması amacıyla, Türkiye Eğitim Vakfı’na bağışlanacak.
Agora Alışveriş Merkezi Genel Müdürü ve İcra Kurulu Başkanı Hasan Noyan, Atatürk’ün birbirinden güzel ve daha önce görülmemiş fotoğraflarının bulunduğu bu anlamlı sergiye ev sahipliği yapmaktan memnuniyet duyduğunu belirterek İzmirlileri Agora’ya davet etti.
FOTOĞRAF