ANTALYA'da yöneticisi olduğu binaya ait ağaçları yönetim kurulu kararı olmadan kestirdiği iddia edilen Ö.F, bina sakini ve çevreci hareketin tanınmış simalarından A Platformu Sözcüsü Hediye Gündüz tarafından savcılığı şikayet edildi.

Yeşilbahçe Mahallesi'nde Melek Apartmanı'nda oturan Hediye Gündüz, binanın bahçesinde bulunan ağaçları yönetim kurulu kararı olmadan kestirdiği öne sürülen yönetici F.Ö hakkında suç duyurusunda bulundu. Binaya bahçesinin güzelliği ve ağaçları nedeniyle taşındığını belirten Gündüz, "Yönetici otopark yapmak için ağaçları kesmiş. Sabah motor sesiyle uyandık. Baktım, ağaçları kesiyorlar. Motorun önüne atlamasam durmayacaklardı. Bilerek hafta sonunu seçmişler ki başvuracağımız kamu kurum ve kuruluşları kapalı olsun diye. Bu ağaçlar bizim oksijen kaynağımız. Ben yazın bu yeşil alanda vakit geçirmeyi düşünürken, burayı beton yığınına çevirecekler" dedi.

Hediye Gündüz, 5 ağacın kesildiğini, kesilen ağaçlar için yasal yollara başvuracağını, ayrıca bahçeye yeni fidanlar dikeceğini söyledi. (FOTOĞRAFLI)