AFYONKARAHİSAR'da siyasi partilerin seçim çalışmaları devam ediyor. Ak Parti'nin adayı Burhanettin Çoban ile MHP'nin adayı Fatih Çetinkaya, seçim çalışmaları sırasında karşılaşarak centilmence kucaklaştılar.

Mecidiye Mahallesi'nde karşılaşan Ak Parti İl Başkanı Mehmet Zeybek, MHP Merkez İlçe Başkanı Alper Yağcı, belediye başkan adayları Burhanettin Çoban ve Fatih Çetinkaya kucaklaşıp partililerle el sıkıştı. Adaylar birbirlerine kolaylıklar dileyerek, birlikte objektiflere poz verdi.

ÇOBAN: İYİ GİDİYOR

Afyonkarahisar Belediye Başkanı ve Ak Parti'nin başkan adayı Burhanettin Çoban, Mecidiye Mahallesi'ndeki esnaf ve vatandaşla görüştükten sonra "Vatandaşımızın hizmetlerden genelde bir şikayeti yok. Hoparlör kaldırılması, kendi mahallelerine kat artışı verilmemesi, doğal gaz ve jeotermal enerji hizmeti alamadıkları yönünde şikayet ve talepleri oldu. Şikayetten daha çok talep ve beklentiler bu doğrultuda" dedi.

Partilerine ve yönetim anlayışlarına büyük ilgi olduğunu belirten Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Bülent Eser de

"Özellikle 17 Aralık 2013 tarihinden sonra vatandaşta daha farklı tepkiler var. Geçtiğimiz günlerde Bakanımızın yaptığı ziyaretlerde de geçmiş ziyaretlere göre daha farklı bir ilgiyi gözlemledik. Samimi ve açık bir destek farkını bu dönemde görüyoruz. İnşallah oy oranımızı arttırarak tekrar seçimi kazanacağımızı düşünüyorum" diye konuştu.

ÇORBA DAĞITTI

MHP Afyonkarahisar Belediye Başkan adayı Fatih Çetinkaya, sabah işe gitmek için otobüs duraklarında bekleyenlere çorba dağıttı. Sabah saatlerinde yoğun olan 5 noktada çorba dağıtan Çetinkaya, halkın kendisini göreve layık görmesi halinde 1 Nisan'dan sonra bu uygulamanın profesyonel olarak devam edeceğini söyledi. Çorba dağıtımına Çetinkaya'nın yanı sıra MHP'nin İl Başkanı Aslan, Merkez İlçe Başkanı Alper Yağcı, Kamu-Sen İl Temsilcisi Nizamettin Şenol ve partililer katıldı. (FOTOĞRAFLI)