CHP Afyonkarahisar Belediye Başkan adayı Dr. Mehmet Ecer, iktidarın Afyon'da en iyi alternatifinin CHP olduğunu anlattı.
CHP Afyonkarahisar Belediye Başkan adayı Mehmet Ecer, Afyonkarahisar Milletvekili Ahmet Toptaş ve partililerle birlikte esnafı ziyaret ederek destek istedi. Esnafın sorunları dinleyen, alışveriş yapan vatandaşlarla sohbet eden Ecer ve Toptaş, Afyon'da iktidarın alternatifi olduklarını söyledi. Milletvekili Toptaş, 25 Ağustos 2013'de CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Dr. Mehmet Ecer'i Belediye Başkan adayı ilan etmesinden sonra halkta kendisine karşı ciddi bir sempati oluştuğunu kaydetti.
ECER'E SEMPATİ VAR
Ecer'e yönelik ciddi bir kabul olduğunu, Belediye Başkanı olarak seçilmesini de sürpriz olarak kabul etmediğini belirten Milletvekili Toptaş, "Afyon'da değişim zamanı geldi. Afyon'un buna çok ihtiyacı var. Afyonluların bunun farkında olduğunu görüyoruz. Gittiğimiz her yerde bunu görüyoruz. Özellikle Mehmet Ecer'in kimliği ve kişiliği önemli ve etkili oluyor" dedi. Tüm ziyaretlerde bu seçimin sıradan bir yerel seçim olmadığını anlattıklarını belirten Toptaş, "Türkiye'nin bir yerlere sürüklenmeye çalışıldığı süreçte ülkemizin yeniden ayakları üzerinde durarak yeniden huzur ve refaha ulaşması için mutlaka işbirliğine ihtiyacı var. İnsanlarımız bunun farkında ve bu iktidardan kurtulmak istiyor" dedi.
'BİZ KENDİMİZDEN EMİNİZ'
CHP Milletvekili Ahmet Toptaş, Dr. Mehmet Ecer'in Afyonkarahisar Belediye Başkanlığı'nın çok uzak olmadığını gördüğünü söyledi. Afyonlunun elini vicdanına koyduğunda her zaman doğru karar verdiğini dile getiren Toptaş, "Ben Afyonlunun vicdanına inanıyor, güveniyorum. CHP olarak biz kendimizden eminiz. CHP, Türkiye'nin sigortasıdır. Türkiye ne zaman kötüye gidiyorsa mutlaka CHP kendi aleyhine bile olsa doğru şeyler yaparak Türkiye'nin sigortalığını sürdürmüştür. Artık sigortalığa değil yönetime geçmek istiyoruz. Böyle bir talepte halkta olduğunu görüyoruz" diye konuştu. (FOTOĞRAFLI)