AFYONKARAHİSAR Sanayici ve İşadamları Derneği'nin (AFSİAD) Yönetim Kurulu, Afyon Kocatepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak'ı makamında ziyaret etti.

AFSİAD'ın yeni Başkanı Hüseyin Şehitoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak'ı makamında ziyaret ederek üniversite- sanayi işbirliği konusunda görüş alış-verişinde bulundu. AKÜ'nün her geçen gün daha fazla geliştiğini belirten Başkan Şehitoğlu, bundan büyük memnuniyet duyduklarını söyledi. AFSİAD yönetimi olarak üniversiteyle daha yakın ilişki ve işbirliği faaliyetleri içerisinde bulunmak istediklerini belirten Şehitoğlu, ortak çalışmalarda yer almaya hazır olduklarını vurguladı.

İŞBİRLİĞİNE AÇIĞIZ

Üniversitenin gelişimi ile ilgili AFSİAD üyelerine bilgiler veren Rektör Prof. Dr. Mustafa Solak, üniversitenin fiziki gelişiminin yanı sıra hem fakülte ve bölüm hem de öğretim üyesi ve öğrenci sayılarının gelişimini arttırdı. Rektör Solak, AFSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Şehitoğlu ve yönetim kurulu üyelerine yeni görevlerinin hayırlı olması temennisinde bulundu. AKÜ'nün üniversite-sanayi işbirliği kapsamında yürüttüğü Teknoloji Geliştirme Merkezi ve Teknopark çalışmalarıyla ilgili de detaylı bilgiler aktaran Prof. Dr. Solak, Afyonkarahisarlı sanayici ve işadamları ile Ar-Ge, ürün geliştirme ve inovatif çalışmalar noktasında her türlü işbirliğine ve önerilere açık olduklarının altını çizdi. (FOTOĞRAFLI)