DENİZLİ’de Toplumsal Uzlaşma Reform ve Kalkınma Partisi’nin, Pamukkale Belediye Başkan Adayı Uğur Bektaş, adaylıktan çekilerek MHP’ye üye oldu. Bektaş’a parti rozetini İl Başkanı Mehmet Fevzi Yeniçeri taktı.
Denizli’de Ahmet Eyüp Özgüç’ün kuruculuğunu yaptığı kısa adı TURK Partisi olan Toplumsal Uzlaşma Reform ve Kalkınma Partisi’nin Pamukkale İlçe Belediye Başkan Adayı olan Uğur Bektaş, MHP’nin Pamukkale Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar için adaylıktan çekildiğini açıkladı ve MHP’ye geçti. Bektaş’a MHP rozetini İl Başkanı Mehmet Fevzi Yeniçeri taktı. MHP adayı Ümit Bahtiyar’ı uzun zamandır tanıdığını söyleyen Bektaş, “Dürüstlüğüne, karakterine, kişiliğine ve tecrübesine güveniyorum. Ümit Bahtiyar’ın Pamukkale’de başarılı olacağına inandığım için adaylıktan çekildim. Bundan sonraki süreçte kendisiyle el ele, omuz omuza çalışarak başarılı olacağız” diye konuştu.
MHP’ye olan ilginin her geçen gün arttığını kaydeden İl Başkanı Mehmet Fevzi Yeniçeri ise, “Seçimlerde hiç kimsenin beklemediği bir başarı elde edeceğiz. Uğur Bektaş’a partimizi tercih ettiği için teşekkür ediyorum. Önümüzdeki süreçte partimize sürpriz katılımlar devam edecek” dedi.
Osman Nuri BOYACI/ DENİZLİ, ()
Fotoğraflı