MHP’li Manisa Belediyesi’nin önemli yatırımlarından biri olan 400 araç kapasiteli Emekliler Parkı Yeraltı Otoparkı için temel atma töreni düzenlendi.
MHP’li Manisa Belediyesi’nin projeleri arasında yer alan ve 8 milyon 260 bin liraya mal olacak 400 araç kapasiteli Emekliler Parkı Yeraltı Otoparkı’nın temeli Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen törenle atıldı. Törene MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, MHP Manisa Milletvekili Erkan Akçay, MHP’li Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün, MHP MYK Üyesi Mustafa Enöz ve MHP’li belediye başkan adayları katıldı.
MHP’li Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Cengiz Ergün, temel atma töreninin bazı nedenlerden ötürü geciktiğini söyleyerek otoparkın 8 milyon 260 bin liraya mal olacağını açıkladı. 210 gün sonra yer altı otoparkının bitirileceğini belirten Ergün, “Bu yer altı otoparkı, ilimizde yaşanan otopark sıkıntısına sadece bir çözüm. Önümüzdeki haftalar içerisinde Subay Lojmanları’nın bulunduğu alana da 500 araç kapasiteli bir tam otomatik katlı otopark yapacağız. Böylece Manisa’nın kanayan bir yarasına çözüm getireceğiz. Birileri bizim yaptığımız hizmetleri engellemek için büyük gayret gösterse de, bunun cevabını vatandaşımız sandıkta verecek. Temelini attığımız yer altı otoparkının açılışını da yine bize nasip olacağına inanıyoruz” diye konuştu.
İNSAN ODAKLI HİZMET
Törende konuşan MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz ise, belediyeciliğin insan odaklı yapılması gerektiğini söyleyerek MHP’nin bu bilinçle hareket ettiğini vurguladı. Kamuya zarar getirmeden yüksek hizmet beklentisi içinde çalıştıklarını söyleyen Durmaz, “MHP belediyecilikteki vizyonu, çalışkanlığı, sosyal anlayışı ile bunu kanıtladı. Bizim belediyecilik anlayışımızda insan sevgisi ve Allah korkusu vardır. Birileri bir yandan bölünme direklerini dikmek için İmralı’daki cani ile pazarlık içinde olurken ve yolsuzlukların kitabını yazarken, MHP her zaman halkın yanında oldu. Halkımız yaşananların cevabını ilk olarak yerel seçimde, ardından genel seçimde AKP’ye verecektir” dedi.
Konuşmaların ardından MHP Genel Başkan Yardımcısı Durmaz ve MHP’li Belediye Başkanı Ergün protokol üyeleri birlikte butona basarak yer altı otoparkının temelini attılar. Cumhuriyet Meydanı’ndaki temel atma töreninin ardından protokol üyeleri temel atılan alana giderek ellerindeki nazar boncuklarını temele attı.
Mehmed Hakkı ÖZBAYIR - İlker KILIÇASLAN / MANİSA, () FOTOĞRAFLI