İZMİR Karşıyaka Kız Meslek Lisesi’nın (KKML) mezunları ve emekli öğretmenleri 32 yıl sonra biraraya geldi. Emekli fizik öğretmeni Timur Tunçer’in organizasyonuyla düzenlenen yemeğe, ünlü oyuncu Filiz Taçbaş da katıldı. Mezunlar, bol bol sohbet edip, okul anılarını paylaştı.
Karşıyaka Kız Meslek Lisesi’nden 1978 ve 1982 yılları arasında öğrenim görenlerle emekli öğretmenler, 32 yıl sonra buluştu. Emekli fizik öğretmeni Timur Tunçer’in organizasyonuyla İzmir Bostanlı Altınbalık Restoran’da düzenlenen meyeğe okulun ev ekonomisi, el sanatları, çiçek, çocuk gelişimi, giyim, resim, fen-edebiyat ve yemek bölümünde eğitim görmüş yaklaşık 70 mezun ve 9 emekli öğretmen katıldı. KKKL yemek bölümünden n 1982 yılında ünlü oyuncu Filiz Taçbaş da katıldı. Taçbaş, arkadaşlarıyla birlikte bol bol fotoğraf çekildi.
Mezunlar ve yemeğe katıan emekli öğretmenler Nuran Tezcan (66), Şule Onur (69), Uğur Arar (72), Emine Erdem (63), Ayla Okşan İpekoğlu (71), Ümran Kebapçıgil (58), Nurten Güler (69) ve Sivil Türhan (63) ve Timur Tunçer (63) öğrencileriyle eski günleri konuştu, anıları paylaştı.
Nilüfer KANDIRMIŞ / İZMİR, () Foto