MANİSA’nın Sarıgöl İlçesi’nde Gençlerbirliği Belediyespor’un 26 yıl boyunca başkanlığını yapan ve kalp krizi nedeniyle yaşamını yitiren 68 yaşındaki Şahin Erbay toprağa verildi.
Manisa’nın Sarıgöl ilçesinde 1982 yılında kurduğu Sarıgöl Gençlerbirliği Belediyespor’un her kademesinde görev alan, 26 yıl başkanlığını yapan Şahin Erbay, dün (perşembe) akşam kalbine yenik düştü. Sarıgöl Gençlerbirliği Belediyespor’daki görevini 12 Eylül 2008 tarihinde bırakan Şahin Erbay için Sarıgöl Dışkahveler Hüseyin Gümüşlü Camisi’nde öğlende cenaze töreni düzenlendi. Cenaze namazına CHP’li Sarıgöl Belediye Başkanı Ömer Karcı, futbolcular, yakınları ve sevenleri katıldı. İki kızı bulunan Şahin Erbay, kılınan cenaze namazının ardından Manisa Kırtık Mezarlığı’nda toprağa verilmek üzere gözyaşları arasında uğurlandı.
Sarıgöl Belediye Başkanı Ömer Karcı, “Merhum, yıllarca gönüllü olarak Sarıgöl Belediyespor’un başkanlığını yaptı. Yeri geldi, malzemeci oldu, antrenör oldu. Yılmadı, gönlünü spora verdi. Takımızın bu seviyeye gelmesine çok emek verdi. Sarıgöl’e sporu sevdirdi. Başkanımızı unutmayacağız, gönlümüzde yaşayacak” dedi.
Vehbi SARIHAN / SARIGÖL, ()
FOTOĞRAF