Hagner.No adlı Norveç haber sitesinin hberine göre 
Ayyıldız Tim isismli Turk Hackerlar, Børge Brende Twitter hesabında, Pazar sabahı kısa sürede Dünya Ekonomik Forumu'nun yeni liderine mesaj gönderdiğini yazıyor.

Türk siber ordusu Ayyıldız Tim tarafından saldırıya uğradın! DM yazışmalarınız var. Size gücümüzü göstermek istiyoruz, "diye korsanlara mesajlardan birinde yazıyor. 

Norveç'in eski dışişleri bakanı ve Dünya Ekonomik Forumu'nun mevcut başkanı Børge Brende, Twitter'da saldırıya uğradı. Ayyıldız Tim'den olduklarını iddia eden Türk milliyetçilerinden bilgisayar korsanları tarafından saldırıya uğradı. VG, Brende ile temasa geçmeyi başaramadı. Børge Brende'nin Twitter hesabından, bilgisayar korsanları, mülteciler konusunda  Avrupa'nın başarısız olduğunu düşünüyorlar.

Türk grubu son günlerde sosyal medyada başka hesaplara saldırmıştı. Pazar başında, Hintli BM diplomatı Syed Akbaruddin'in saldırıya uğradığı gibi, Alman gazetesi Der Spiegel'in baş editörü Klaus Brinkbäumer de hacklendi.
Aftenposten'e göre, Brende'nin hesabında bulunan özle mesajlar içinden kısa sürede 20'den fazla mesaj yayınlandı. Aynı sabah, Birleşmiş Milletler'deki Hindistan'ın en iyi diplomatlarından biri olan Syed Akbaruddin de hesabına aynı grup tarafından saldırı düzenlediği hacklendiği bildirliyor.

Grubun Türkiye Başbakanı Erdoğan'ı desteklediği bilinmekte ve baş editör Twitter hesabından bir dizi Erdoğan destek mesajı ve fotoğrafı yayılamış durumda.