İstanbul Beyoğlu'nda kadın sürücünün bir anlık dalgınlığını fırsat bilerek çantasını çalan hırsızlar, olaydan kısa bir süre sonra boşalttıkları çantayı aynı istasyona geri getirdi. Güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedilen olayda,hırsızların umursamazlığı herkesi şaşkına çevirdi.
KADIN ARKALARINDAN KOŞTU YETİŞEMEDİ

Olay, Beyoğlu Piyalepaşa'da bir benzin istasyonunda geçtiğimiz gün meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, benzin istasyonunda arabasının tekerleklerini kontrol eden kadın sürücüyü 3 hırsız gözetlemeye başladı. Kadın sürücünün bir anlık dalgınlığından faydalanan hırsızlar, aracın araka koltuğunda bulunan çantayı alarak benzin istasyonundan uzaklaştı. Çantasının çalındığını fark eden kadın, hırsızların kaçtığı aracın arkasından koşmaya başladı. Bir süre sonra geri dönen kadın hemen benzin istasyonun marketine girerek görevlilerden yardım istedi. Görevlilerinden yardımıyla polisi arayan kadın ihbarda bulundu. Çalınan çantada 2 yüz TL nakit para, cep telefonu ve kişisel eşyaların olduğu öğrenildi.

YÜZSÜZ HIRSIZLAR İSTASYONA GERİ DÖNDÜ

Kadın sürücünün çantasını çalarak hızla kaçan hırsızlar olaydan kısa bir süre sonra aynı benzin istasyonuna geri döndü. İstasyonda pompacıyla konuşan hırsızlar çantayı, istasyonun yakınında yerde bulduklarını söyleyerek görevliye teslim etmek istedi. Durumu anlayan görevli çantayı almayı kabul etmeyince hırsızlar ilginç bir çözüm buldu. Çaldıkları çantayı tekrar kadın sürücünün aracının üzerine koyup kaçan hırsızlar rahatlıklarıyla herkesi şaşkına çevirdi. Durumu fark eden kadın ise çantasının geri getirilmesine çok sevinirken, çantadan iki yüz TL ve cep telefonun çalındığı öğrenildi. Olayla ilgili çalışma başlatan polis ekipleri her yerde 3 şahsı arıyor.