İstanbul Kağıthane’de seyir halinde olan bir motosiklet sürücüsü o esnada akaryakıt istasyonundan yola çıkan bir aracın kendisini sıkıştırması sonucu düşerek yaralandı. Sağlık ekiplerinin sedyeye koyduğu yaralı sürücü acı içerisinde, “Vallahi bıktım ya... Ne kadar cahil şoför var” diyerek tepki gösterdi

Yaralı motosiklet sürücüsü: Bıktım ya! Ne kadar cahil şoför var

Kaza, dün saat 10.00 sıralarında Kağıthane İmrahor Caddesi üzerinde meydana geldi.

İddiaya göre, Sütlüce'den Kağıthane istikametine giden 34 GK 610 plakalı motosiklet ile seyir halinde olan Gürkan Kırımoğlu (32), kırmızı ışıkta durdu.
 

HAKİMİYETİNİ KAYBEDİP YERE DÜŞTÜ


Yeşil ışığın yanmasının ardından yoluna devam eden sürücüyü, o esnada akaryakıt istasyonundan çıkan bir araç sıkıştırdı. Sıkışması sonucu motosikletin direksiyon hakimiyetini kaybeden Kırımoğlu düşerek yere savruldu. Kaza sonrası motosikletliyi sıkıştıran araç olay yerinden giderken, Kırımoğlu vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandı.

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, cadde üzerinde önlem alırken sağlık ekipleri de yaralı sürücüye müdahale etti.
 

“NE KADAR CAHİL ŞOFÖR VAR YEMİN EDİYORUM BIKTIM”


İlk müdahalesi olay yerinde yapılan sürücü yaralandığından habersiz bir şekilde sedyeye konulduğu esnada kendisini sıkıştıran diğer şoförlere tepki gösterdi. Diz kapağındaki acıyı hisseden yaralı acı içerisinde kıvranarak, “Ben vallahi bıktım ne kadar cahil şoför var yemin ediyorum ya. Ben serseri gibi kullanmam” dedi. Sağlık ekipleri tarafından ambulansa götürülen yaralı sürücü, Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.