Eskişehir'de uyuşturucu madde ticareti yapanlar arasında "Ana" olarak bilinen kadın yakalandı. Şahsın evinde yapılan aramada 1 ruhsatsız tabanca ve 57 mermi ele geçirildi. Adliye girişinde elindeki bastonu basın mensuplarına fırlatarak küfür etti. Öte yandan, 18 Temmuz tarihinde Eskişehir'de düzenlenen ve 15 Temmuz şehidi Fatih Dalgıç'ın isminin verildiği operasyon kapsamında da uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan şahsın arandığı öğrenildi.
DÜZENLENEN OPERASYONDA UYUŞTURUCUNUN "ANA"SI YAKALANDI

Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, Eskişehir'de uyuşturucu madde ticareti yapan kişilerin yakalanmasına yönelik yaptıkları çalışmalar kapsamında, Zafer Mahallesi Ünallar Sokak'ta bir eve operasyon düzenledi. Operasyonda, uyuşturucu madde ticareti yapan kişiler arasında "Ana" olarak bilinen Aysel U. (51) yakalandı. Şahsın evinde yapılan aramada 1 ruhsatsız tabanca ve 57 mermi ele geçirildi.
GAZETECİLERE BASTON FIRLATTI

Tekerlekli sandalye ile adliyeye giriş yapan Aysel U., elindeki bastonu da basın mensuplarına fırlatarak hakaret ve küfürlerde bulundu.
Öte yandan, 18 Temmuz tarihinde Eskişehir'de düzenlenen ve 15 Temmuz şehidi Fatih Dalgıç'ın isminin verildiği operasyon kapsamında da uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan şahsın arandığı öğrenildi.