Ünlü oyuncu Sumru Yavrucuk zehirlendi. Yavrucuk'a, dün akşam oyun için gittiği Marmaris’te sahnede yanlışlıkla su yerine araçların motorunda donmayı ve kaynamayı önleyen antifiriz verildi. Antifirizi içen oyuncu hastanelik oldu.

Sumru Yavrucuk, dün yanlışlıkla su yerine antifiriz içince zehirlendi. Oyundan sonra fenalaşan ünlü tiyatrocu mide bulantısı şikayetiyle hastaneye kaldırıldı. Gece boyu hastanede gözetim altında tutuldu.

  • Usta oyuncu Sumru Yavrucuk zehirlendi

Muğla’nın Marmaris ilçesinde, özel bir organizasyon şirketi tarafından organize edilen “Leenane’nin Güzellik Kraliçesi” adlı tiyatro oyununu sahneleyen ünlü tiyatrocu ve dizi oyuncusu Sumru Yavrucuk zehirlendi. Armutalan Kültür Merkezi’nde sahnelenen oyunda Yavrucuk oyunda kullanılmak için sahnede bulunan antifirizi su sanarak içti.

  • Usta oyuncu Sumru Yavrucuk zehirlendi

Oyun sonrası fenalaşan ünlü oyuncu ilçedeki özel bir hastaneye kaldırıldı. Gece boyunca gözetim altında tutulan Yavrucuk’un sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi. Ünlü oyuncunun bugün Bodrum’da sahnelenecek olan oyununa katılacağı açıklandı.

Usta oyuncu Sumru Yavrucuk zehirlendi

Öte yandan antifrizin oyun alanında ne aradığı, ne amaçla orada olduğu emniyet yetkililerince araştırılıyor.Yumrucuk'un bu haberi sevenlerinin yüreğini ağzına getirdi.

  • Usta oyuncu Sumru Yavrucuk zehirlendi

Yavrucuk, Fatmagül’ün Suçu Ne, Yabancı Damat, Acil Aşk Aranıyor isimli reyting rekorları kıran dizilerde de rol almıştı.