Aydın'da zeytinlik alanda cesedi bulunan 20 yaşındaki Salih Yılmaz'ın, uyuşturucu kullandıktan sonra hayatını kaybettiği ve yakın arkadaşları A.B.S. ve H.A.tarafından gömüldüğü ortaya çıktı.
Aydın'da Kırsal Danişment Mahallesi Bozyer Mevkii'ndeki zeytinlik alanda gezenler, geçen 27 Ocak'ta, eli toprak dışında görülen bir ceset gördü. İhbar üzerine olay yerine gelen jandarmanın yaptığı incelemenin ardından topraktan çıkarılan ceset İzmir Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.
20 YAŞINDAKİ GENÇTEN 2 AYDIR HABER YOKTU
Yapılan araştırmada, ölen kişinin yaklaşık 2 aydır kendisinden haber alınamayan 20 yaşındaki Salih Yılmaz olduğu belirlendi. Ağabeyi Onur Yılmaz, kardeşi Salih Yılmaz'ı kolundaki dövmesi ve sırtındaki yaradan teşhis etti. Yılmaz, daha sonra toprağa verildi.UYUŞTURUCU KULLANDIKTAN SONRA ÖLEN GENCİ ARKADAŞLARI GÖMMÜŞ
Olayı araştıran jandarma ekipleri, Salih Yılmaz'ın en son yakın arkadaşları A.B.S. ve H.A. ile birlikte görüldüğünü belirledi. A.B.S. ve H.A.'yı teknik takibe alan ekipler, üç arkadaşın birlikte uyuşturucu madde kullandıklarını, Salih Yılmaz'ın komaya girerek hayatını kaybettiğini, A.B.S. ve H.A.'nın da korkup cesedi gömdüklerini belirledi.
ADLİYEYE SEVK EDİLDİLER
Gözaltına alınan iki şüphelinin, suçlamayı kabul ettiği, Yılmaz'ın bonzai kullandıktan sonra ölmesi üzerine korkarak gömdüklerini söyledikleri öğrenildi. İşlemlerinin tamamlanmasının 2 zanlı, adliyeye sevk edildi.